Om oss

Vi försöker att behandla varje person individuellt genom att ta hänsyn till deras behov och krav. Samarbetet med våra nya och stamkunder motiverar oss att ständigt förbättra kvaliteten på våra produkter och tjänster. Genom att successivt bygga ut vår tillverkningskapacitet vinner vi nya kunder. Dessutom har vi ett allt bredare urval av kunder i Europa (Nederländerna, Belgien, Sverige, Norge). Vi leverar våra tjänster på en ständigt stigande nivå. Vårt främsta mål är att identifiera och möta kundernas förväntningar.

Från början har vårt företag samarbetat med välkända och uppskattade tyska företag Rehau och Aluplast inom profilerna för PVC-fönster. Erfarenhet av de båda företagen i produktionen av PVC-profiler och rigorösa kvalitetstillverkade snickerier ger en grund för att anse att fönster tillverkade av REHAU och Aluplast profiler är en av de bästa fönstren som tillverkas på den europeiska marknaden. I våra produkter använder vi inredningar från välrenomerade leverantörer, dvs. AUBI Sigenia och Winkhaus.

JandexPol är också en producent av fönster, dörrar, fasader och uterum. Vi använder aluminium profiler av högsta kvalitet såsom SAPA, Aliplast, ALUPROF. Allsidiga kvalitetsegenskaper av aluminium som placerar det i första raden av ädla konstruktionsmaterial har gjort att vi valde det som vår råvara. Aluminium möjliggör bekväm utförande av valfria former och garanterar en enkel och ren behandling för miljön. En process av ytskydd som är utvecklad i enlighet med de senaste teknologierna inom målning, speciellt för aluminium, garanterar lång livslängd och färskhet. Produkter i vårt utbud är av högsta kvalitet. Tack vare vår breda sortiment kan tillgodose behoven hos även de mest krävande kunderna.